Woningen Scheldestraat ontruimd vanwege verdacht voorwerp

De brandweer controleerde het dak van de woning vanavond. © Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vanavond zijn enkele woningen aan de Scheldestraat ontruimd geweest vanwege de vondst van een verdacht voorwerp. De vondst werd gedaan na een ruzie waarvoor één persoon is gearresteerd. De woningen zijn inmiddels weer vrijgegeven.

Agenten werden rond 18.30 uur opgeroepen voor een verdachte situatie nabij een woning aan de Scheldestraat ter hoogte van de Clijverstraat. Even later werd ook een hoogwerker van de brandweer gealarmeerd. Ook werd het flexteam van de politie ingezet. Volgens een woordvoerder zou er mogelijk sprake zijn geweest van een ruzie.

Naar aanleiding van de ruzie is een vrouw aangehouden als verdachte. Een man, die mogelijk bij de ruzie betrokken was en zich op het dak van de woning bevond, sloeg op de vlucht en is niet meer aangetroffen. De identiteit van de man is bij de politie bekend.

Vanwege de vondst van een verdacht pakketje, werd omstreeks 19.45 uur een deel van de Scheldestraat afgesloten en werden omliggende panden ontruimd. Uit het pakketje hingen enkele draadjes. Dit was voor de politie de aanleiding om een explosievenverkenner ter plekke te laten komen. Rond 20.45 uur werd duidelijk dat het pakketje geen explosief was. Omwonenden konden vervolgens weer veilig terug naar hun huizen.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek en verwacht morgen met meer informatie naar buiten te kunnen treden.

Vorig artikelVlissinger (22) aangehouden voor bankpasfraude in Valkenswaard
Volgend artikelAuto volledig uitgebrand op Rondweg Koudekerke (N288)
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier