Illegaal vuurwerk in beslag genomen na overlastmeldingen Oost-Souburg

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant

OOST-SOUBURG – Na diverse overlastmeldingen van vuurwerk in Oost-Souburg zijn agenten van het vuurwerkteam van de politie gisteren langs gegaan bij een woning in de Ahornstraat in Oost-Souburg. Hier werd illegaal vuurwerk aangetroffen.

Agenten vorderde al het aanwezige verboden vuurwerk. De bewoner gaf aan dat er twee shells in zijn schuur lagen en dat hij verder niets had liggen. Nadat de verdachte ons de shells had overhandigd, stuitte de agenten op een aantal cobra’s. Ook deze zijn in beslag genomen.

De bewoner heeft twee misdrijven gepleegd voor de Wet op de Economische Delicten, bezit van illegaal vuurwerk en het niet voldoen aan de vordering tot uitlevering van het aanwezige vuurwerk. Het vuurwerk zal onderzocht worden waarna proces verbaal zal worden opgemaakt tegen de verdachte.

Vorig artikelIncident Scheldestraat startte met bedreiging gasaansteker
Volgend artikelJongen (20) aangehouden na vondst illegaal vuurwerk in auto
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier