Illegaal vuurwerk in beslag genomen na overlastmeldingen Oost-Souburg

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Na diverse overlastmeldingen van vuurwerk in Oost-Souburg zijn agenten van het vuurwerkteam van de politie gisteren langs gegaan bij een woning in de Ahornstraat in Oost-Souburg. Hier werd illegaal vuurwerk aangetroffen.

Agenten vorderde al het aanwezige verboden vuurwerk. De bewoner gaf aan dat er twee shells in zijn schuur lagen en dat hij verder niets had liggen. Nadat de verdachte ons de shells had overhandigd, stuitte de agenten op een aantal cobra’s. Ook deze zijn in beslag genomen.

- Advertentie -

De bewoner heeft twee misdrijven gepleegd voor de Wet op de Economische Delicten, bezit van illegaal vuurwerk en het niet voldoen aan de vordering tot uitlevering van het aanwezige vuurwerk. Het vuurwerk zal onderzocht worden waarna proces verbaal zal worden opgemaakt tegen de verdachte.

- Advertentie -
Vorig artikelIncident Scheldestraat startte met bedreiging gasaansteker
Volgend artikelJongen (20) aangehouden na vondst illegaal vuurwerk in auto
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.