Burgemeester sluit bedrijfspand waarin vuurwapen werd gevonden

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vandaag heeft burgemeester Van den Tillaar, op advies van de politie, een bedrijfspand aan de Gildeweg in Vlissingen voor drie maanden gesloten nadat er een vuurwapen werd aangetroffen.

Medio 2021 vond een opsporingsonderzoek plaats bij meerdere locaties op het bedrijventerrein aan de Gildeweg in Vlissingen. De politie heeft hierbij een vuurwapen aangetroffen. Het aanwezig hebben van dit vuurwapen is een overtreding van de Wet Wapens en Munitie.

- Advertentie -

Het besluit van de burgemeester is genomen op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening Vlissingen 2013. De maatregel moet bijdragen aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving.

- Advertentie -
Vorig artikelMogelijke dader mishandeling Scheldeplein aangehouden
Volgend artikelMishandeling op straat in Vlissingen, politie zoekt getuigen
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Als snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws in de gemeente Vlissingen.