Burgemeester sluit bedrijfspand waarin vuurwapen werd gevonden

Archief-foto © Pixabay
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vandaag heeft burgemeester Van den Tillaar, op advies van de politie, een bedrijfspand aan de Gildeweg in Vlissingen voor drie maanden gesloten nadat er een vuurwapen werd aangetroffen.

Medio 2021 vond een opsporingsonderzoek plaats bij meerdere locaties op het bedrijventerrein aan de Gildeweg in Vlissingen. De politie heeft hierbij een vuurwapen aangetroffen. Het aanwezig hebben van dit vuurwapen is een overtreding van de Wet Wapens en Munitie.

- ADVERTENTIE -

Het besluit van de burgemeester is genomen op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening Vlissingen 2013. De maatregel moet bijdragen aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier