Dader(s) dodelijk schietincident Adriaen van de Vennestraat nog altijd spoorloos

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De dader(s) van het dodelijk schietincident op vrijdagochtend 17 september vorig jaar in een brandgang aan de Adriaen van de Vennestraat worden nog steeds gezocht. Volgende week dinsdag komt de zaak in Opsporing Verzocht.

In de brandgang vond de politie op vrijdagochtend 17 september 2021 een dode man. Het slachtoffer is een 23-jarige man. Hij verbleef veel in Vlissingen en bleek te zijn doodgeschoten. Het onderzoek leidde nog niet tot arrestaties, daarom roept de politie de hulp in van bewoners van het Middengebied. Zo verspreiden rechercheurs morgen flyers, in de hoop dat bewoners informatie met de politie willen delen.

Ook toont de recherche dinsdagavond 24 mei in Opsporing Verzocht een reconstructie van het dodelijke schietincident. De politie hoopt dat er mensen zijn die informatie hebben, hoe onbeduidend deze ook lijkt. Na de uitzending volgt een opsporingsbericht met een nadere omschrijving van het incident en een link naar de uitzending. De live uitzending van het opsporingsprogramma begint om 20.35 uur en is te zien op NPO1. Op woensdag 25 mei wordt het programma rond 12.05 uur herhaald via NPO2 (tijdstip kan nog afwijken).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier