Dader(s) dodelijk schietincident Adriaen van de Vennestraat nog altijd spoorloos

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De dader(s) van het dodelijk schietincident op vrijdagochtend 17 september vorig jaar in een brandgang aan de Adriaen van de Vennestraat worden nog steeds gezocht. Volgende week dinsdag komt de zaak in Opsporing Verzocht.

In de brandgang vond de politie op vrijdagochtend 17 september 2021 een dode man. Het slachtoffer is een 23-jarige man. Hij verbleef veel in Vlissingen en bleek te zijn doodgeschoten. Het onderzoek leidde nog niet tot arrestaties, daarom roept de politie de hulp in van bewoners van het Middengebied. Zo verspreiden rechercheurs morgen flyers, in de hoop dat bewoners informatie met de politie willen delen.

- Advertentie -

Ook toont de recherche dinsdagavond 24 mei in Opsporing Verzocht een reconstructie van het dodelijke schietincident. De politie hoopt dat er mensen zijn die informatie hebben, hoe onbeduidend deze ook lijkt. Na de uitzending volgt een opsporingsbericht met een nadere omschrijving van het incident en een link naar de uitzending. De live uitzending van het opsporingsprogramma begint om 20.35 uur en is te zien op NPO1. Op woensdag 25 mei wordt het programma rond 12.05 uur herhaald via NPO2 (tijdstip kan nog afwijken).

- Advertentie -
Vorig artikelMan beroofd van telefoon, politie arresteert twee jongens
Volgend artikelHeler van gestolen fiets aangehouden door politie
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.