Verwarde man gooit spullen van 5e etage bejaardenflat

De hulpdiensten vanavond aan de Vredehoflaan. © Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een man is vanavond overmeesterd nadat hij lange tijd spullen vanuit een flat naar beneden gooide.

Iets voor 18.00 uur werd de brandweer met spoed opgeroepen om met het reddingskussen naar de Vredehoflaan in Vlissingen te gaan. Meestal zet men dit kussen in voor personen die van grote hoogte naar beneden dreigen te vallen/springen.

Ter plaatse bleek een verwarde man al zeker drie kwartier spullen vanaf de vijfde etage naar beneden te gooien. De straat was tijdens dit incident afgesloten. Enkele agenten, met schild, stormden rond 18.30 uur de flat in en wisten de verwarde man te overmeesteren.

Ambulancepersoneel heeft zich over de man ontfermd. Later kon de man weer terug naar zijn woning. Er zal passende zorg voor hem worden geregeld. De politie startte hierna met het inventariseren van de schade. Borden, glaswerk en een fles wijn zou de man beneden hebben gegooid. Enkele auto’s hebben door het voorval schade opgelopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier