Persoon gewond na ongeval in tuin Vlissingen

De traumahelikopter uit Rotterdam landde op een nabijgelegen grasveldje. © Foto: Conny den Heijer / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, zijn vanmorgen ingezet voor een incident waarbij een gewonde is gevallen.

Om iets voor 11.00 uur werden meerdere ambulances, eenheden van politie en een traumahelikopter opgeroepen voor een melding aan de Abraham Kuyperstraat in Vlissingen.

- Advertentie -

Ter plekke bleek een persoon gewond te zijn geraakt door een ongeval in de tuin van een woning. De traumahelikopter landde op een veldje nabij wijkcentrum De Burgerij. Het slachtoffer is vervolgens met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Waardoor de persoon gewond raakte, is niet bekend. Eveneens is er niets bekend over de toestand van de gewonde persoon.

- Advertentie -
Vorig artikelVerwarde man gooit spullen van 5e etage bejaardenflat
Volgend artikelBrand in woning Gerrit Rietveldstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.