Brand in woning Gerrit Rietveldstraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag is er brand uitgebroken in een woning aan de Gerrit Rietveldstraat. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Omstreeks 13.30 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een binnenbrand in een woning aan de Gerrit Rietveldstraat in Vlissingen. De tankautospuit en de ladderwagen van de Middelburgse beroepsbrandweer werden met spoed ter plekke gestuurd.

- Advertentie -

Eenmaal ter plaatse bleek er zowel voor als achter rook uit de woning te komen. Om het vuur te kunnen blussen is de brandweer via de Menno van Coehoorngracht naar de achterzijde van de woning gegaan. Deze straat werd door de politie afgesloten. Hier is een tuindeur ingebeukt.

Rond 15.00 uur was het vuur volledig onder controle en kon de brandweer in gaan pakken. De bewoner van de woning is door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

- Advertentie -
Vorig artikelPersoon gewond na ongeval in tuin Vlissingen
Volgend artikelBrand in MRI-apparatuur ADRZ Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.