Onderzoek mogelijke steekpartij Vincent van Goghlaan afgerond

Agenten voerden gisteravond ter plekke overleg. © Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie startte woensdagavond een onderzoek na een melding van een steekincident, maar dat onderzoek is inmiddels zonder resultaat afgerond, omdat zowel het slachtoffer als getuigen niets wilden verklaren.

Rond 17.40 uur meldde een getuige dat iemand in de Vincent van Goghlaan in Vlissingen mogelijk was gestoken en dat hij dringend medische hulp nodig had.

- ADVERTENTIE -

Het slachtoffer was echter al weg toen hulpverleners ter plaatse kwamen. Hij was op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan. Door agenten is daar met hem nog een gesprek gevoerd, maar hij gaf aan dat hij niet gewond geraakt was door een misdrijf.

In de tussentijd startten agenten die nog in de Vincent van Goghlaan waren een onderzoek op. Er werden sporen veiliggesteld en ze hielden een buurtonderzoek. Uit dit onderzoek kwam verder ook geen medewerking van eventuele getuigen. Er is overleg gepleegd met de officier van justitie en vervolgens besloten dat het onderzoek werd afgerond zonder verder resultaat.

Zie ook:Gewonde bij steekincident Vincent van Goghlaan (28-06-2022)

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier