Scooterrijder doorgereden na ongeval Sloeweg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een bestuurder van een scooter is vanavond doorgereden na een ongeval op de Sloeweg. Een fietser raakte lichtgewond.

Het ongeval gebeurde vanavond iets na 21.00 uur op het fietspad parallel aan de Sloeweg achter het tankstation Esso Macor. Bij het ongeval waren een scooter en een fietser betrokken. De scooterrijder is na het ongeval doorgereden. De koplamp van de scooter van de doorrijder lag even verderop nabij de kruising met het Weyevlietpad en het Baskensburgpad. Een agent heeft op aanwijzingen van een getuige de koplamp meegenomen.

- ADVERTENTIE -

Volgens getuigen zou de doorgereden bestuurder veel te hard hebben gereden. Camerabeelden van de Esso worden morgenochtend door de agenten veiliggesteld. Op Instagram plaatste de politie vanavond een getuigenoproep. Volgens het bericht van de politie, had de scooter geen kentekenplaten en was het rijwiel grijs van kleur.

De fietser raakte lichtgewond en werd ter plekke door de ambulancedienst nagekeken. Voor zover bekend was vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier