Scooterrijder doorgereden na ongeval Sloeweg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een bestuurder van een scooter is vanavond doorgereden na een ongeval op de Sloeweg. Een fietser raakte lichtgewond.

Het ongeval gebeurde vanavond iets na 21.00 uur op het fietspad parallel aan de Sloeweg achter het tankstation Esso Macor. Bij het ongeval waren een scooter en een fietser betrokken. De scooterrijder is na het ongeval doorgereden. De koplamp van de scooter van de doorrijder lag even verderop nabij de kruising met het Weyevlietpad en het Baskensburgpad. Een agent heeft op aanwijzingen van een getuige de koplamp meegenomen.

- Advertentie -

Volgens getuigen zou de doorgereden bestuurder veel te hard hebben gereden. Camerabeelden van de Esso worden morgenochtend door de agenten veiliggesteld. Op Instagram plaatste de politie vanavond een getuigenoproep. Volgens het bericht van de politie, had de scooter geen kentekenplaten en was het rijwiel grijs van kleur.

De fietser raakte lichtgewond en werd ter plekke door de ambulancedienst nagekeken. Voor zover bekend was vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk.

- Advertentie -
Vorig artikelJongen (17) zwaargewond na steekpartij op parkeerdek Jumbo Oost-Souburg
Volgend artikelTwee messen gevonden op vluchtroute steekpartij Oranjeplein Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.