Twee messen gevonden op vluchtroute steekpartij Oranjeplein Oost-Souburg

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De politie heeft op de vluchtroute twee messen gevonden die mogelijk gebruikt zijn bij de steekpartij op het parkeerdek van de Jumbo aan het Oranjeplein. Mensen met camerabeelden worden verzocht deze te delen met de politie.

De vier verdachten zijn zaterdagmiddag over de steekpartij verhoord. De twee meisjes mochten aan het eind van deze middag het politiecellencomplex verlaten. Er is nog geen beslissing genomen over hun betrokkenheid. De twee jongens zitten nog vast en worden dinsdag voor de rechter-commissaris geleid. De achtergrond van het incident wordt nog steeds onderzocht.

- Advertentie -

Na de steekpartij zijn er twee jongens gevlucht. Hierbij hebben ze ook gebruik gemaakt van een elektrische step. De politie vraagt specifiek of mensen het duo na 00.30 uur in de omgeving van Oost-Souburg of Vlissingen hebben gezien.

Dankzij een zeer oplettende inwoner uit Oost-Souburg vond de politie op de vermoedelijke vluchtroute twee messen. Vermoedelijk zijn deze bij het geweldsincident gebruikt. De messen zijn in beslag genomen. De afdeling forensische opsporing onderzoekt deze op sporen.

De hondenbezitter heeft zich nog niet gemeld. De politie is nog steeds op zoek naar hem. Verder roept de politie iedereen in de omgeving van het Oranjeplein en de Paspoortstraat die in het bezit is van een bewakingscamera op om de beelden van die avond en nacht met de politie te delen.

Zie ook:
Jongen (17) zwaargewond na steekpartij parkeerdek Jumbo Oost-Souburg (02-07-2022)

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijder doorgereden na ongeval Sloeweg
Volgend artikelMedische noodsituatie AZC Vlissingen, traumahelikopter ingezet
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.