Medische noodsituatie AZC Vlissingen, traumahelikopter ingezet

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Zondagavond is de Rotterdamse traumahelikopter ingezet bij een medische noodsituatie in het asielzoekerscentrum bij de Buitenhaven. De patiënt is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 18.20 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen dat een persoon die zich in het asielzoekerscentrum aan de Oosterhavenweg bevond, dringende medische hulp nodig had. Volgens bewoners van het AZC zou iemand zijn tong hebben ingeslikt. Hierop werden meerdere ambulanceteams, politie-eenheden en een traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen.

- ADVERTENTIE -

De traumahelikopter landde na ongeveer 20 minuten op de daarvoor bestemde helihaven op het terrein van het AZC (de voormalige marinekazerne). De patiënt werd na enige tijd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) reed ook mee naar het ziekenhuis in Goes.

- ADVERTENTIE -