Vrouw gewond na aanrijding met scooterrijdster

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw in een scootmobiel is gisteravond gewond geraakt bij een aanrijding met een scooterrijdster. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 20.00 uur vond er op het Bellamypark in Vlissingen, nabij de kruising met de Spuistraat, een aanrijding plaats tussen een scooterrijdster en een vrouw in een scootmobiel. Politie en ambulance werden hiervoor opgeroepen.

- Advertentie -

Volgens de politie zagen de twee bestuurders elkaar niet en was een aanrijding het gevolg. De vrouw in de scootmobiel, een 67-jarige Vlissingse, is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De scooterrijdster, een 19-jarige vrouw uit Oost-Souburg, kwam met de schrik vrij.

Gistermiddag rond 16.45 uur vond er ook in Oost-Souburg een aanrijding plaats op de kruising van de Doornluststraat, de Haaksbergenstraat, de Middenhofsingel en de Oudewaterlaan. Het betrof een aanrijding tussen een scooter en een personenauto. De bestuurder en bijrijder van de scooter raakte gewond en werden per ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto volledig uitgebrand nabij bedrijventerrein Ritthem
Volgend artikelKind gevallen bij ongeval Spuistraat, autobestuurder wordt aangehouden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.