Kind gevallen bij ongeval Spuistraat, autobestuurder wordt aangehouden

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een klein kind is vanavond met spoed naar het ziekenhuis overgebracht na een valpartij op de Spuistraat waarbij in ieder geval een fiets en een scooter en mogelijk tevens een passerende auto betrokken waren.

Het slachtoffer zat in een kinderzitje achter op de fiets bij zijn of haar moeder en zou met het hoofd tegen de straatstenen gevallen zijn nadat de fiets geraakt werd door een scooter. Beide voertuigen reden in de richting van het Bellamypark. De rol van een passerende auto wordt nog onderzocht, volgens de autobestuurder raakte hij de scooter noch de fiets bij het inhalen. Wel moest de autobestuurder mee naar het politiebureau nadat hij een speekseltest had gedaan.

- Advertentie -

Twee meisjes op de scooter kwamen ervanaf met schaafwonden en werden ter plekke behandeld. De moeder van het gewonde kind ging mee naar het ziekenhuis, of zij ook letsel had, is niet bekend. Team Verkeer van de politie deed tot even na 19.00 uur onderzoek (foto onder) en keek daarbij ondermeer naar de rechterzijspiegel van de zwarte Polo.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw gewond na aanrijding met scooterrijdster
Volgend artikelCabrio botst tegen paal op Scheldeplein Vlissingen, bestuurder aangehouden
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).