Cabrio botst tegen paal op Scheldeplein Vlissingen, bestuurder aangehouden

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Dinsdagavond botste een personenauto tegen een paal op het Scheldeplein. Eén persoon raakte door de botsing gewond. De bestuurder is aangehouden.

De auto kwam rond 23.35 uur vanaf de Coosje Buskenstraat en raakte door nog onbekende oorzaak een paal aan de rand van het Scheldeplein en de Coosje Buskenstraat.

- Advertentie -

Door de klap raakte een bijrijdster gewond. Zij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van het voertuig heeft bij de politie een blaastest moeten doen en werd hierna aangehouden. De politie zette een deel van de weg af.

Onderdelen van het voertuig lagen zo’n 30 meter verder in de richting van de Walstraat. Ook de klok die altijd op het plein staat, is door de botsing gesneuveld samen met een camera van cameratoezicht. Volgens een buurtbewoner reed de bestuurder asociaal hard. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de cabrio geborgen.

- Advertentie -
Vorig artikelKind gevallen bij ongeval Spuistraat, autobestuurder wordt aangehouden
Volgend artikelGewonden bij frontale botsing Hercules Segherslaan
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.