Gewonden bij frontale botsing Hercules Segherslaan

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vannacht zijn twee personen gewond geraakt bij een frontale botsing. Mogelijk was een voorrangsfout de oorzaak.

Het voorval gebeurde omstreeks 00.20 uur op de Hercules Segherslaan net na de kruising met de Rubenslaan. Ter hoogte van een wegversmalling kwamen de twee bestuurders met elkaar in botsing. Door het ongeval verloor een van de voertuigen het linkervoorwiel.

- ADVERTENTIE -

Agenten hebben de kruising direct afgezet en het verkeer langs de Govert Flincklaan gestuurd. Twee ambulanceteams hebben beide bestuurders onderzocht. Uiteindelijk werd besloten de twee slachtoffers naar het ziekenhuis te brengen.

De politie heeft bij de betrokkenen een blaas- en drugstest afgenomen. Eén van de twee bestuurder testte positief op drugs. Volgens de politie zal zijn bloed worden onderzocht en zijn rijbewijs zal hij mogelijk later moeten inleveren.

Kuzee heeft de twee auto’s, die zwaar beschadigd raakte, geborgen. De mogelijke oorzaak van de botsing was een voorrangsfout.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier