Gewonden bij frontale botsing Hercules Segherslaan

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vannacht zijn twee personen gewond geraakt bij een frontale botsing. Mogelijk was een voorrangsfout de oorzaak.

Het voorval gebeurde omstreeks 00.20 uur op de Hercules Segherslaan net na de kruising met de Rubenslaan. Ter hoogte van een wegversmalling kwamen de twee bestuurders met elkaar in botsing. Door het ongeval verloor een van de voertuigen het linkervoorwiel.

- Advertentie -

Agenten hebben de kruising direct afgezet en het verkeer langs de Govert Flincklaan gestuurd. Twee ambulanceteams hebben beide bestuurders onderzocht. Uiteindelijk werd besloten de twee slachtoffers naar het ziekenhuis te brengen.

De politie heeft bij de betrokkenen een blaas- en drugstest afgenomen. Eén van de twee bestuurder testte positief op drugs. Volgens de politie zal het bloed van de bestuurder worden onderzocht en het rijbewijs zal mogelijk later moeten worden inleveren.

Kuzee heeft de twee auto’s, die zwaar beschadigd raakte, geborgen. De mogelijke oorzaak van de botsing was een voorrangsfout.

- Advertentie -
Vorig artikelCabrio botst tegen paal op Scheldeplein Vlissingen, bestuurder aangehouden
Volgend artikelPolitie arresteert ‘verwarde persoon’ die zich opsluit in ADRZ
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.