Slachtoffer schietpartij Vrijgang Vlissingen is tiener

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Het slachtoffer van het schietincident in de Vrijgang gistermiddag is een tiener. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

De jongen liep rond 15.00 uur met een vriend richting de kermis aan de Jan Weugkade. Met een groep jongeren gingen zij vervolgens weg, nadat er mogelijk een ruzie zou hebben plaatsgevonden.

- Advertentie -

Op de Vrijgang kwam de tiener oog in oog te staan met drie jongens. Een van hen had een vuurwapen in zijn hand. De jongen probeerde weg te rennen, maar werd tijdens deze vluchtpoging beschoten. Hij werd geraakt in zijn been. Ondanks de pijn, wist hij even verderop hulp in te schakelen.

De gealarmeerde politie deed direct onderzoek, maar de schutter bleek al te zijn gevlucht. Het slachtoffer is behandeld in het ziekenhuis en deed aangifte. Waarom er op de tiener werd geschoten is niet bekend, hier doet de politie onderzoek naar.

Zie ook:
Man neergeschoten in Vrijgang, politie op zoek naar dader (15-07-2022)

- Advertentie -
Vorig artikelMan neergeschoten in Vrijgang, politie op zoek naar dader
Volgend artikelPolitie vraagt kermisuitbaters geen (nep)wapens meer te verstrekken
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.