Man neergeschoten in Vrijgang, politie op zoek naar dader

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een jongeman die van de kermis naar het centrum liep, is vanmiddag neergeschoten in de Vrijgang, achter de Scheldehof.

De man liep omstreeks 15.00 uur vanaf de kermis naar het centrum toen hij werd benaderd door een groepje van drie personen. Volgens het slachtoffer kende hij geen van hen. Een van de jongens in de leeftijd van naar schatting 15-16 jaar loste een schot. De kogel schampte de linkerknie van de man. Opgeroepen hulpdiensten troffen het slachtoffer even verderop in de Vlamingstraat aan, daar lag hij op het wegdek. Hij was bij kennis.

- ADVERTENTIE -

Volgens het slachtoffer was de schutter een blanke jongen. De politie zoekt deze jongen, die een rode broek en een wit shirt zou dragen. De Vrijgang en de Vlamingstraat zijn afgesloten voor onderzoek.

De gewonde man is zonder spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier