Overleden persoon aangetroffen in buitengebied Ritthem

Politie nabij de plaats delict aan de Oostelijke Bermweg. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

RITTHEM – In het buitengebied van Ritthem is vanmiddag een overleden persoon aangetroffen. Dat maakte de politie vanmiddag bekend.

Aan het einde van de middag trof de politie nabij Fort Rammekens en het naaktstrand aan de Oostelijke Bermweg een overleden persoon aan. Volgens een agent werd de persoon in/nabij een duinkom aangetroffen vlak bij het naaktstrand. Een politiehelikopter heeft enkele minuten boven de locatie gecirkeld omdat deze toevallig in de buurt was.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerder van de politie is er een plaats delict ingesteld en is de omgeving afgesloten. Of er sprake is van een misdrijf, is nog niet bekend. De politie houdt alle opties open en doet onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissingen zonder leidingwater, oorzaak nog onbekend
Volgend artikelDode Ritthem niet door misdrijf overleden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.