Overleden persoon aangetroffen in buitengebied Ritthem

Politie nabij de plaats delict aan de Oostelijke Bermweg. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

RITTHEM – In het buitengebied van Ritthem is vanmiddag een overleden persoon aangetroffen. Dat maakte de politie vanmiddag bekend.

Aan het einde van de middag trof de politie nabij Fort Rammekens en het naaktstrand aan de Oostelijke Bermweg een overleden persoon aan. Volgens een agent werd de persoon in/nabij een duinkom aangetroffen vlak bij het naaktstrand. Een politiehelikopter heeft enkele minuten boven de locatie gecirkeld omdat deze toevallig in de buurt was.

- ADVERTENTIE -

Volgens een woordvoerder van de politie is er een plaats delict ingesteld en is de omgeving afgesloten. Of er sprake is van een misdrijf, is nog niet bekend. De politie houdt alle opties open en doet onderzoek.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier