Dode Ritthem niet door misdrijf overleden

De plaats delict werd ruim afgezet. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

RITTHEM – Volgens de politie is de overleden persoon die vanmiddag werd aangetroffen nabij het naaktstrand in Ritthem, niet door een misdrijf overleden.

De politie bevestigde vanavond middels een tweet dat de overleden persoon die vanmiddag werd aangetroffen nabij een duinkom in de buurt van het naaktstrand aan de Oostelijke Bermweg in Ritthem, niet door een misdrijf is overleden. Eerst hield de politie nog alle opties open omdat de doodsoorzaak nog niet duidelijk was.

- Advertentie -

Kort na de vondst van het lichaam aan het einde van deze middag vloog een politiehelikopter enige tijd boven de plek waar het stoffelijk overschot werd gevonden. Volgens een woordvoerder van de politie was de helikopter toevallig in de buurt.

Het onderzoek werd rond 18.30 uur afgerond. Een woordvoerder van de politie deed verder geen mededelingen vanwege de privacy.

Zie ook:
Overleden persoon aangetroffen in buitengebied Ritthem (27-07-2022)

- Advertentie -
Vorig artikelOverleden persoon aangetroffen in buitengebied Ritthem
Volgend artikelVeel schade bij eenzijdig ongeval met lijnbus
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.