Veel schade bij eenzijdig ongeval met lijnbus

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond is er enorme schade ontstaan na een eenzijdig ongeval waarbij een lijnbus was betrokken. Wonder boven wonder raakte er niemand gewond.

Omstreeks 21.25 uur botste lijnbus 56 (Middelburg-Vlissingen) door nog onbekende oorzaak tegen een lantaarnpaal. Dit gebeurde op de Gerbrandystraat, net voor de kruising met de Van Hogendorpweg in Vlissingen.

- Advertentie -

Door de botsing ontstond er enorme schade. De voorzijde van de bus liep niet alleen schade op, ook lagen op de weg en het naastgelegen fietspad stenen en glas. De lantaarnpaal waartegen de bus botste was tientallen meters verder neergekomen samen met een verkeersbord.

De buschauffeuse werd onderworpen aan een blaas- en speekseltest. De uitkomsten hiervan waren negatief. Er zaten op het moment van het ongeval geen passagiers in de bus.

Het verkeer wordt door de politie tijdelijk over één rijbaan gedirigeerd. Omdat de bus niet meer verder kan rijden, wordt een bergingsbedrijf ingeschakeld.

- Advertentie -
Vorig artikelDode Ritthem niet door misdrijf overleden
Volgend artikelBrand in brasserie BLVD aan Boulevard Evertsen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.