Brand in brasserie BLVD aan Boulevard Evertsen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De brandweer is vanmiddag lang bezig geweest met een vuurtje dat smeulde op een moeilijk bereikbare plek achter de keuken van brasserie BLVD.

Medewerkers van de horeca-gelegenheid aan de Boulevard Evertsen roken al langere tijd een brandlucht, maar konden de oorzaak niet vinden, ze inspecteerden de ventilator van de koeling en daar leek niets mee aan de hand. Rond 16.00 uur belden ze de brandweer voor een controle. Even later kwam er rook uit het plafond en kon bij de tankautospuit van de post Stromenweg onderweg de sirene aan.

- ADVERTENTIE -

Gasten en personeelsleden verlieten het etablissement. De medewerkers pakten hun persoonlijke bezittingen en verzamelden zich buiten.

Om bij de vuurhaard te komen, moest de brandweer met een reciprozaag een binnenwand forceren. Er werd enkele malen kort geblust. De brandweerlieden haalden vooral zwartgeblakerd isolatiemateriaal naar beneden.

Aan het begin van de avond was de officier van dienst nog steeds binnen. De schade lijkt beperkt, een medewerker van BLVD schatte wel in dat de zaak enkele dagen gesloten zou zijn.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier