Auto raakt van de weg, bestuurder gewond

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een bestuurder van een auto raakte vanavond gewond bij een ongeval op de Zwaanweg.

Rond 18.45 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen dat er een personenauto van de weg zou zijn geraakt op de Zwaanweg, ongeveer 250 meter voor de rotonde met de Bachlaan en de Galgeweg.

- ADVERTENTIE -

Vermoedelijk is de auto uit de bocht gevlogen en een aantal keer rondgedraaid. De personenauto kwam uit de richting van Dishoek en schoot na een flauwe bocht zo’n 150 meter door en kwam, na minstens twee bomen te hebben geraakt, tot stilstand. De bestuurder van de auto raakte door het ongeval gewond en is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie hield na het ongeval een man staande, mogelijk dat hij betrokken is geweest bij het voorval. Rond 19.30 uur mocht deze persoon zijn weg weer vervolgen. De Zwaanweg kwam door de klap vol met auto-onderdelen te liggen, agenten zochten hiernaar aan de linker- en rechterkant van de weg en in de greppels. Het zwaarbeschadigde voertuig zal door een bergingsbedrijf worden geborgen.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTIE -