Twee mannen (23) aangehouden door AT na mogelijk schietincident

Archief-foto © Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanmorgen hielden leden van het arrestatieteam en de Ondersteuningsgroep (OG) twee mannen aan voor betrokkenheid bij een mogelijk schietincident dat zondagmiddag in de Scheldestraat in Vlissingen zou hebben plaatsgevonden.

Het gaat om twee mannen uit Vlissingen. Zij zijn beide 23 jaar oud. De mannen werden vanmorgen door de ondersteuningsgroep (OG) en een arrestatieteam (AT) in hun woningen aangehouden.

- ADVERTENTIE -

Ze zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en worden daar gehoord door rechercheurs. De politie wil op dit moment niet meer kwijt over het incident omdat het onderzoek nog loopt. Daarom is niet geheel duidelijk wat er zich precies heeft asfgespeeld.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier