Twee mannen (23) aangehouden door AT na mogelijk schietincident

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmorgen hielden leden van het arrestatieteam en de Ondersteuningsgroep (OG) twee mannen aan voor betrokkenheid bij een mogelijk schietincident dat zondagmiddag in de Scheldestraat in Vlissingen zou hebben plaatsgevonden.

Het gaat om twee mannen uit Vlissingen. Zij zijn beide 23 jaar oud. De mannen werden vanmorgen door de ondersteuningsgroep (OG) en een arrestatieteam (AT) in hun woningen aangehouden.

- Advertentie -

Ze zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en worden daar gehoord door rechercheurs. De politie wil op dit moment niet meer kwijt over het incident omdat het onderzoek nog loopt. Daarom is niet geheel duidelijk wat er zich precies heeft asfgespeeld.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto raakt van de weg, bestuurder gewond
Volgend artikelVlissinger (31) aangehouden na bedreiging met vuurwapen
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Als snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws in de gemeente Vlissingen.