Vlissinger (31) aangehouden na bedreiging met vuurwapen

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisteren werd een 31-jarige Vlissinger aangehouden. Hij zou in de nacht van woensdag op donderdag een medewerker van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk in Vlissingen met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp hebben bedreigd.

Nadat de melding over de bedreiging bij de politie werd gedaan is een onderzoek gestart. Uit dat onderzoek kwam de naam van een verdachte naar voren.

- Advertentie -

Deze man werd vrijdag aangehouden. In zijn woning werd huiszoeking gedaan. Tijdens de huiszoeking namen politiemensen verschillende goederen in beslag die relevant zijn voor het onderzoek.

De verdachte zit nog vast in een politiecellencomplex. Hij is gehoord en in verzekering gesteld. Het onderzoek is nog niet afgerond.

- Advertentie -
Vorig artikelTwee mannen (23) aangehouden door AT na mogelijk schietincident
Volgend artikelAutomobilist rijdt fietser tegen de grond op afrit A58
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Als snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws in de gemeente Vlissingen.