Personenauto getakeld na eenzijdig ongeluk

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Bergingsbedrijf Kuzee heeft vanavond een personenauto getakeld na een eenzijdig ongeval op de Nieuwe Vlissingseweg (N661). Niemand raakte gewond.

Omstreeks 20.30 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Nieuwe Vlissingseweg ter hoogte van de kruising met de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen.

- Advertentie -

Een personenauto raakte door onbekende oorzaak van de weg en liep hierdoor schade op. Bij het ongeluk waren geen andere auto’s betrokken. Uit voorzorg stuurde de meldkamer een Rapid Responder om medische hulp te kunnen verlenen. Er bleek echter niemand gewond te zijn geraakt.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft het beschadigde voertuig getakeld. De inzittenden van het voertuig werden door de politie meegenomen, mogelijk zijn ze elders afgezet.

- Advertentie -
Vorig artikelHulpverleners op het Nollestrand voor noodsituatie met kind
Volgend artikelBrandweer haalt verzwakte meeuw van balkon aan Spuistraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.