Politie haalt man met mes van dak in Vlissingen

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Agenten hebben vannacht rond 04.00 uur een 33-jarige man uit Vlissingen aan gehouden. Hij zat op de Anjelierenlaan op een dak.

De bewoner belde de politie toen hij de verdachte ontdekte. Agenten sommeerden de man van het dak af te komen, daar gaf hij gehoor aan.

- Advertentie -

Omdat de man een bekende van de politie was, werd hij uit voorzorg gefouilleerd. Hij bleek een groot mes en enkele duizenden euro’s aan contant geld bij zich te hebben. Hij had geen goede verklaring voor de herkomst van het geld en is uiteindelijk aangehouden voor verboden wapenbezit en witwassen.

Tijdens zijn arrestatie vond hij het ook nog nodig de agenten te beledigen. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelAanleiding steekpartij Winkelmanstraat conflict in relationele sfeer
Volgend artikelWasdroger oorzaak van brand in café Bellamypark
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.