Wasdroger oorzaak van brand in café Bellamypark

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag brak er brand uit boven een café aan het Bellamypark. Een wasdroger was de boosdoener.

Even na 15.30 uur werd de brandweer met meerdere wagens opgeroepen voor een brand in een café aan het Bellamypark in Vlissingen. Het hele pand werd direct ontruimd en de rook was goed zichtbaar. Brandweerlieden gingen het vuur met twee stralen hoge druk te lijf.

- Advertentie -

Het naastgelegen restaurant werd tijdens de brand ontruimd. Ook werden mensen, die dichtbij het pand zaten op het terras door de brandweer weggestuurd. Ook werd er een Rapid Responder opgeroepen omdat iemand mogelijk rook in zou hebben geademd. De verpleegkundige bleek tijdens het incident stand-by.

Een wasdroger, die zich in de badkamer bevond, brandde volledig uit. De schade viel verder mee. Wel stond het hele pand vol rook. De brandweer zette daarom alle ramen open voor de ventilatie.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie haalt man met mes van dak in Vlissingen
Volgend artikelRuzie tussen buren mondt uit in steekpartij
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.