Wasdroger oorzaak van brand in café Bellamypark

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanmiddag brak er brand uit boven een café aan het Bellamypark. Een wasdroger was de boosdoener.

Even na 15.30 uur werd de brandweer met meerdere wagens opgeroepen voor een brand in een café aan het Bellamypark in Vlissingen. Het hele pand werd direct ontruimd en de rook was goed zichtbaar. Brandweerlieden gingen het vuur met twee stralen hoge druk te lijf.

- ADVERTENTIE -

Het naastgelegen restaurant werd tijdens de brand ontruimd. Ook werden mensen, die dichtbij het pand zaten op het terras door de brandweer weggestuurd. Ook werd er een Rapid Responder opgeroepen omdat iemand mogelijk rook in zou hebben geademd. De verpleegkundige bleek tijdens het incident stand-by.

Een wasdroger, die zich in de badkamer bevond, brandde volledig uit. De schade viel verder mee. Wel stond het hele pand vol rook. De brandweer zette daarom alle ramen open voor de ventilatie.

- ADVERTENTIE -