Aagje Dekenstraat: Scooter botste van achteren op stilstaande auto

Video still op het moment van de botsing op de Aagje Dekenstraat. © Foto: Ingezonden
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De scooterrijder die gisteravond bij een ongeval gewond raakte op de Aagje Dekenstraat, botste tegen de achterzijde van een stilstaande auto. De automobilist wilde links afslaan naar de parkeervakken.

Dat blijkt uit een videofragment dat 112Vlissingen-Souburg.nl kreeg toegestuurd. Een bewakingscamera van de nabijgelegen koffieshop registreerde om 19.19 uur dat een personenwagen tot stilstand kwam. De automobilist gaf richting aan naar links. Een seconde later knalde de scooterbestuurder, ogenschijnlijk zonder te remmen, tegen de achterkant van de auto.

- ADVERTENTIE -

Zie ook:
Automobilist rijdt scooterbestuurder omver op Aagje Dekenstraat (21 november 2022)

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier