Hulpdiensten rukken uit voor melding persoon te water

© Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De hulpdiensten zijn vanmorgen uitgerukt voor een melding van een persoon te water. Eenmaal ter plaatse bleek te persoon al op het droge te staan.

Rond 07.10 uur kwam de melding binnen bij de meldkamer dat er een persoon te water zou zijn geraakt in het Dokje van Perry. Direct werden meerdere eenheden politie, een hoogwerker en een tankautospuit van de brandweer en een ambulance opgeroepen.

- Advertentie -

Eenmaal aangekomen, bleek de persoon al zelfstandig uit het water te zijn gekomen. Echter bevond de man zich nu onder de brug in het Dokje van Perry en kon niet zelfstandig aan wal komen. Hiervoor werd de hoogwerker van de brandweer ingezet.

De persoon is nagekeken in de ambulance en zal passende hulp krijgen.

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie op: www.113.nl.
- Advertentie -
Vorig artikelVrouw gewond na brand in woning Anjelierenlaan
Volgend artikelBestuurder rijdt onder invloed van drugs over fietspad Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.