Bestuurder rijdt onder invloed van drugs over fietspad Oost-Souburg

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – Vannacht heeft de politie het rijbewijs ingenomen van een bestuurder die mogelijk onder invloed reed van alcohol en verschillende soorten drugs. De man werd staande gehouden omdat hij op een fietspad reed.

Tijdens de dienst zagen agenten de verdachte rijden op het Koopmansvoetpad in Oost-Souburg. De auto had behoorlijk wat schade en een lekke band. De man bleek eerder in de nacht al staande gehouden te zijn op de Markt in Middelburg. Dit omdat was gemeld dat hij een mes bij zich zou hebben.

- ADVERTENTIE -

Volgens de politie was de man bij de eerste ontmoeting al behoorlijk onder invloed van verdovende middelen. Bij de tweede controle was dit ook nog steeds het geval. De dienders besloten daarom om de man aan te houden. Na fouillering werd een drugstest afgenomen. Deze scoorde positief op het gebruik van cannabis, opiaten, cocaïne en amfetamine, zo laat de politie weten.

Naar aanleiding van de afgenomen speekseltest, werd ook besloten een bloedproef te doen. Echter had de verdachte hier geen zin in en weigerde zijn medewerking. Hierop werd het rijbewijs van de man ingenomen. Hij zal worden vervolgd voor het weigeren van de bloedproef. De gebruikershoeveelheid harddrugs en het mes dat de verdachte bij zich had, zijn in beslag genomen. De man is overgebracht naar Torentijd.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!