Twee mannen aangehouden voor vernielingen in binnenstad Vlissingen

Archief-foto © Pixabay
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vannacht meldde een getuige dat hij had gezien en gehoord dat twee mannen vernielingen pleegden in de Sint Jacobsstraat. Twee ruiten van een grillroom waren gesneuveld, een scooter was vernield en fietsen waren omgegooid. Agenten kregen de twee mannen snel in het zicht.

De twee zouden de getuige ook nog bedreigd hebben toen hij de politie aan het bellen was. Toen de agenten in beeld kwamen, liepen ze echter snel weg. Zonder resultaat, want de twee zijn in de kraag gevat en meegenomen naar een politiecellencomplex. De twee raddraaiers moesten een alcoholtest doen. De ene verdachte, een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, bleek bijna vier keer te veel te hebben gedronken (865 ug/l). De andere verdachte, een 41-jarige man waarvan de woonplaats niet bekend is, bleek bijna zes keer te veel te hebben gedronken (1235 ug/l).

- ADVERTENTIE -

De mannen zijn ingesloten en worden vandaag verhoord. De eigenaar van het horecapand waar de ruiten waren ingegooid, deed aangifte van vernieling. De eigenaar van de vernielde scooter wordt benaderd door de politie. Hij wordt uitgenodigd om aangifte te doen.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!