Drie gewonden bij brand in woning Kasteelstraat Vlissingen

De hulpdiensten vannacht in de Kasteelstraat. © Foto: Ronald
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Drie personen zijn vannacht gewond geraakt bij een woningbrand. In totaal werden 11 personen geëvacueerd. Meerdere bewoners zijn door de ambulancedienst nagekeken.

Om iets over 03.30 uur werd de brand ontdekt en werden de hulpdiensten gebeld. Al snel werd er opgeschaald naar grote brand omdat er meerdere personen in het pand zouden zitten. In totaal werden drie blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet.

- ADVERTENTIE -

Drie personen werden door de brandweer uit de woning gered. De brandweer haalde in totaal 11 personen uit hun woningen. Deze mensen werden ter plekke opgevangen. Een aantal van hen is nagekeken door het aanwezige ambulancepersoneel in verband met rookinhalatie. Drie bewoners van het pand waar de brand uitbrak, zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Om 04.10 uur gaf de brandweer het sein ‘brand meester’. Het desbetreffende pand waar de brandhaard zich bevond, heeft een benden- en een bovenwoning, waarvan de benedenwoning in brand stond. Het hele pand is door de brandweer geventileerd maar onbewoonbaar vanwege de schade. De naastgelegen woningen werden door de brandweer gecontroleerd en geventileerd. Hierna konden de bewoners van deze panden weer terugkeren.

Stichting Salvage is ter plekke gekomen om te assisteren met het afhandelen van de schade. Hoe de brand kon ontstaan, is niet bekend.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!