Slachtoffer steekpartij Nieuwstraat Vlissingen is 47-jarige man

Het steekincident vond plaats in een woning aan de Nieuwstraat in Vlissingen. © Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Het slachtoffer van de steekpartij vanmorgen in de Nieuwstraat is een 47-jarige man. Dat maakte de politie zojuist bekend. Hij raakte niet ernstig gewond.

Omstreeks 10.30 uur werden agenten door de meldkamer naar de Nieuwstraat in Vlissingen gestuurd vanwege een steekpartij in een woning. Bij de betreffende woning gekomen bleek al meteen wie de verdachte was, hij werd aangewezen door een getuige van het incident. De 56-jarige man is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij verhoord door rechercheurs.

- ADVERTENTIE -

Het slachtoffer is nagekeken door ambulancemedewerkers en even later vervoerd naar het ziekenhuis om daar behandeld te worden. Hij raakte, voor zover bekend, niet levensbedreigend gewond. Agenten troffen, op aanwijzing van het slachtoffer, het mes aan en namen dat in beslag. De recherche stelt een onderzoek in naar het misdrijf en de aanleiding.

Zie ook:
Gewonde bij steekincident in woning Vlissingen, één arrestatie (04-12-2022)

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!