Slachtoffer steekpartij Nieuwstraat Vlissingen is 47-jarige man

Het steekincident vond plaats in een woning aan de Nieuwstraat in Vlissingen. © Foto: Jesse Hartman / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – Het slachtoffer van de steekpartij vanmorgen in de Nieuwstraat is een 47-jarige man. Dat maakte de politie zojuist bekend. Hij raakte niet ernstig gewond.

Omstreeks 10.30 uur werden agenten door de meldkamer naar de Nieuwstraat in Vlissingen gestuurd vanwege een steekpartij in een woning. Bij de betreffende woning gekomen bleek al meteen wie de verdachte was, hij werd aangewezen door een getuige van het incident. De 56-jarige man is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij verhoord door rechercheurs.

- Advertentie -

Het slachtoffer is nagekeken door ambulancemedewerkers en even later vervoerd naar het ziekenhuis om daar behandeld te worden. Hij raakte, voor zover bekend, niet levensbedreigend gewond. Agenten troffen, op aanwijzing van het slachtoffer, het mes aan en namen dat in beslag. De recherche stelt een onderzoek in naar het misdrijf en de aanleiding.

Zie ook:
Gewonde bij steekincident in woning Vlissingen, één arrestatie (04-12-2022)

- Advertentie -
Vorig artikelGewonde bij steekpartij in woning Vlissingen, één arrestatie
Volgend artikelPolitie en gemeenten controleren honderden opslagboxen op Walcheren
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.