EOD laat explosieven ontploffen op strand Ritthem

Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft gisteren meerdere explosieven tot ontploffing gebracht op het strand bij Ritthem. De explosieven werden ontdekt tijdens een grondonderzoek voor de bouw van het Justitieel Complex Vlissingen (JCV).

De gemeente Vlissingen liet gisteren via social media weten dat de EOD verschillende oorlogsresten tot ontploffing heeft gebracht op het strand bij Ritthem. De resten werden aangetroffen tijdens grondonderzoek voor de bouw van het Justitieel Complex Vlissingen (JVC).

- Advertentie -

Een deel van het werk, wat komt kijken bij het grondonderzoek, is inmiddels afgerond laat de gemeente via Facebook weten.

- Advertentie -
Vorig artikelGrote woningbrand in centrum Vlissingen
Volgend artikelPersoon zwaargewond na val van trap door harde wind
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.