Persoon zwaargewond na val van trap door harde wind

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Vanmiddag is een persoon zwaargewond geraakt nadat deze door een windvlag werd gegrepen en ongelukkig terecht kwam. De politie bevestigde vanmiddag het ongeval waarvoor een traumahelikopter is ingezet.

Het voorval gebeurde rond 13.30 uur op de Leeuwentrap aan de Badhuisstraat in Vlissingen. Na de melding van het ongeluk werden twee ambulanceteams, een traumahelikopter en de politie opgeroepen. De traumahelikopter uit Rotterdam landde rond 14.10 uur naast de A58 bij Heinkenszand. Hier was een rendez-vous afgesproken met de ambulancedienst. Rond 14.25 uur is de gewonde overgebracht naar het ziekenhuis in Goes, waar ook de traumahelikopter landde.

- Advertentie -

Tijdens het voorval stond daar volgens actuele weergegevens een zuidwestenwind met kracht 8 op de schaal van Beafort. Medewerkers van de gemeente Vlissingen hebben na het incident een gedeelte van de trap afgesloten met lint.

- Advertentie -
Vorig artikelEOD laat explosieven ontploffen op strand Ritthem
Volgend artikelBestuurder scootmobiel gewond na aanrijding op Badhuisstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.