Gesmolten buizen door woningbrand Glacisstraat Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Vanavond zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een woningbrand in Vlissingen. Door nog onbekende oorzaak brak er in de woning brand uit en smolten hierdoor enkele buizen. Niemand raakte gewond.

De brand brak rond iets voor 18.30 uur uit in de badkamer van een woning aan de Glacisstraat in Vlissingen. Een hoogwerker en een tankautospuit van de brandweer in Vlissingen, kwamen met spoed ter plaatse.

- Advertentie -

Ter plekke bleek de situatie mee te vallen en werd ook duidelijk dat de bewoner de brand zelf heeft kunnen blussen. De brandweer heeft in de woning en die van de buren temperatuurmetingen gedaan, hieruit kwam niets bijzonders naar voren. De opgeroepen hoogwerker kon dan ook onverrichterzake terugkeren naar de kazerne.

- Advertentie -
Vorig artikelBotsing tussen scooterrijdster en automobilist in Vlissingen
Volgend artikelMan biedt verzet bij aanhouding op Van Dishoeckstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.