Man biedt verzet bij aanhouding op Van Dishoeckstraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Vier eenheden politie kwamen er woensdagavond aan te pas om een man aan te houden na een melding uit de Van Dishoeckstraat in Vlissingen.

Tegen half acht spoedden de politiewagens zich naar het opgegeven adres. De agenten stonden geruime tijd voor een woning op de begane grond. Ze leken onverrichter zake te vertrekken, maar reden naar de Scheldestraat en keerden terug naar de Van Dishoeckstraat. Kennelijk had de gezochte man intussen het pand verlaten. Hij werd op het trottoir overmeesterd en daarna geboeid afgevoerd ondanks het nodige verzet.

- Advertentie -

Volgens buurtbewoners zorgt de man regelmatig voor overlast. Hij zou ondermeer geroepen hebben dat hij iemand “dood ging schieten”. De politie heeft vooralsnog niets bekendgemaakt over de reden voor de aanhouding.

- Advertentie -
Vorig artikelGesmolten buizen door woningbrand Glacisstraat Vlissingen
Volgend artikelAuto botst tegen verkeerspaal Sloeweg Vlissingen
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).