Botsing tussen scooterrijdster en automobilist in Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

In Vlissingen heeft vanmiddag een botsing plaatsgevonden tussen een automobilist en een scooterrijdster. Zowel de scooter als de auto liepen lichte schade op. Niemand raakte gewond.

Het ongeval gebeurde om iets over 17.00 uur op de fietsoversteekplaats van de Zuidbeeksweg met de Nieuwe Zuidbeekseweg ter hoogte van de Langeleenweg. Vermoedelijk door een voorrangsfout kwamen een scooterrijdster en een automobilist met elkaar in botsing.

- Advertentie -

Meerdere politie-eenheden kwamen op de melding af. Echter bleek niemand gewond te zijn geraakt. De politie nam bij de bestuurder van de auto een blaastest af, deze bleek ok. Ook zijn beide bestuurders door de politie gehoord en is er geassisteerd met de afhandeling van de schade.

- Advertentie -
Vorig artikelMannen aangehouden voor mishandeling na verkeersruzie
Volgend artikelGesmolten buizen door woningbrand Glacisstraat Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.