Auto botst tegen verkeerspaal Sloeweg Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Aan het einde van de middag is een bestuurder met zijn voertuig tegen een verkeerspaal gereden op de Sloeweg in Vlissingen. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Het ongeval gebeurde rond 17.45 uur op de kruising van de Sloeweg met de Koudekerkseweg/Gerbrandystraat. De ambulancedienst en politie kwamen ter plekke. Ambulancemedewerkers hebben de man onderzocht en weggebracht.

- Advertentie -

Het voertuig liep lichte schade op aan de voorzijde en is door Kuzee getakeld omdat de airbags van de auto waren geactiveerd. Een politieagent heeft de personenauto aan de kant geduwd zodat het overige verkeer slecht lichte hinder ondervond van het incident.

Vanmiddag gebeurde er eveneens een ongeval, hierbij waren twee personenauto’s betrokken. Eén van de voertuigen belandde door nog onbekende oorzaak op zijn kant. Dit gebeurde om iets voor half 3 op de Prins Hendrikweg in Vlissingen. Bij het ongeval raakte wonder boven wonder niemand gewond.

- Advertentie -
Vorig artikelMan biedt verzet bij aanhouding op Van Dishoeckstraat
Volgend artikelMiddelburger (26) aangehouden voor mishandeling na verkeersruzie
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.