Middelburger (26) aangehouden voor mishandeling na verkeersruzie

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

Politieagenten hielden gisteravond een 26-jarige man uit Middelburg aan op verdenking van mishandeling. Aan de mishandeling zou een verkeersruzie vooraf zijn gegaan. Een 45-jarige inwoner van Oost-Souburg raakte hierbij gewond.

De man uit Oost-Souburg reed zaterdagavond rond 18.50 uur op de Bermweg toen er plotseling een auto met hoge snelheid aan kwam rijden. De bestuurder van die auto zou zich schuldig hebben gemaakt aan bumperkleven. Ter hoogte van de Dijkstraat haalde de verdachte de automobilist uit Oost-Souburg in, stopte vlak voor hem en stapte uit zijn auto om verhaal te halen. De verdachte zou de man uit Oost-Souburg daarbij hebben mishandeld. Omstanders schoten het slachtoffer te hulp en waarschuwden de politie. Het slachtoffer was bij de verkeersruzie gewond geraakt en moest naar de dokter.

- Advertentie -

Politieagenten stelden ondertussen een onderzoek in, spraken met getuigen en gingen op zoek naar de verdachte. Ze zagen de auto met daarin een man die aan het opgegeven signalement voldeed rond 19.50 uur rijden op de Burgemeester Stemerdinglaan en hielden hem aan. De verdachte heeft de nacht in de cel doorgebracht en wordt vandaag verhoord.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto botst tegen verkeerspaal Sloeweg Vlissingen
Volgend artikelVrouw raakt lichtgewond na val met fiets
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.