Fietster lichtgewond door botsing met personenauto in Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Vanmiddag raakte een fietster lichtgewond bij een botsing met een personenauto in Vlissingen. Het slachtoffer is ter plekke nagekeken maar vervoer naar het ziekenhuis was niet noodzakelijk.

Omstreeks 14.05 uur vond de aanrijding plaats op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Irislaan in Vlissingen. Een ambulanceteam en meerdere eenheden van politie spoedde zich naar de locatie van het ongeval om hulp te kunnen verlenen.

- Advertentie -

De medewerkers van de ambulance hebben de fietsster ter plekke onderzocht en behandeld. De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Nadat er verklaringen waren afgelegd, konden beide partijen hun weg weer vervolgen.

- Advertentie -
Vorig artikelNog geen nieuwe informatie over schietpartij Vlissingen
Volgend artikelMotoragenten leiden tientallen auto’s naar Stadhuisplein voor controle
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.