Politie arresteert agressieve winkeldief (43)

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Politieagenten hielden gisteravond op de Gildeweg in Vlissingen buiten heterdaad een winkeldief aan. De man, een 43-jarige inwoner van Vlissingen, zou zich afgelopen maandag in Middelburg schuldig hebben gemaakt aan winkeldiefstal en bedreiging.

Winkelpersoneel van een drogisterij aan de Lange Geere in Middelburg had gezien dat de man spullen stal. Hij liep na de diefstal de winkel uit. Winkelpersoneel ging de man achterna en sprak hem op straat aan. De man zou het winkelpersoneel vervolgens met een mes hebben bedreigd.

- Advertentie -

Politiemensen stelden maandag direct een onderzoek in. Daarbij bekeken ze onder andere camerabeelden. Op de beelden herkenden ze de verdachte, een bekende van de politie. Toen ze de verdachte donderdagmiddag in Vlissingen zagen lopen, hielden agenten hem aan. Dat ging niet zonder slag of stoot, de verdachte verzette zich eerst tegen de aanhouding. Hij is naar Torentijd gebracht en zit vast.

- Advertentie -
Vorig artikelOpnieuw drie ‘uithalers’ aangehouden in haven Vlissingen
Volgend artikelBrandweer blust meerdere bermbranden in Koudekerke
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Als snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws in de gemeente Vlissingen.