Arrestatieteam (AT) arresteert man na dreigen met vuurwapen

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant (archief)
- Advertentie -

Een arrestatieteam van de politie heeft gisteravond omstreeks 21.00 uur een 32-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Hij zou eerder op de dag op de Scheldestraat een 24-jarige kamerbewoner hebben bedreigd met een vuurwapen.

De 32-jarige verdachte zou naast dreigen met een vuurwapen, het slachtoffer ook in zijn gezicht hebben geslagen en de toegangsdeur van het pand aan de Scheldestraat hebben vernield. Het 24-jarige slachtoffer heeft aangifte gedaan. De reden van het conflict is nog niet duidelijk.

- Advertentie -

De politie kreeg de melding van de bedreiging pas later op de dag binnen. Camerabeelden bevestigden het incident. Na overleg met de officier van justitie werd besloten om de verdachte die bekend staat als veelpleger buiten heterdaad aan te houden. Vrijdagavond werd hij gelokaliseerd op de Torenstraat in Vlissingen alwaar hij door een arrestatieteam is aangehouden.

De recherche is op nog zoek naar het vuurwapen. Tips hierover kunnen gemeld worden aan de recherche via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zoekt getuigen van straatroof Schoolstraat Vlissingen
Volgend artikelBrandweer blust brand op Veiligheidscentrum Zeeland
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.