Politie zoekt getuigen van straatroof Schoolstraat Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

De politie doet onderzoek naar een straatroof aan de Schoolstraat in Vlissingen. Een man is hier vannacht beroofd van persoonlijke spullen en mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 00.20 uur ontving de meldkamer een melding van een slachtoffer die door meerdere personen was beroofd en mishandeld. Agenten treffen het slachtoffer aan en nemen hem mee naar het bureau voor een aangifte. Volgens het slachtoffer zou een groep jongeren zijn persoonlijke spullen hebben afgenomen en meerdere malen geschopt hebben. Het slachtoffer wordt onwel op het bureau en is uiteindelijk overgebracht naar het ziekenhuis.

- Advertentie -

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben in de buurt van Plein Vierwinden/Schoolstraat. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie: ‘Buitengewoon gevaarlijke situatie’ bij buitenbrand
Volgend artikelArrestatieteam (AT) arresteert man na dreigen met vuurwapen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.