Politie en douane zoeken verdachte na ruzie op Boulevard

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Politie en douane zijn vanavond een appartementencomplex binnengegaan aan de Dokter Gallandatstraat. Daar zou zich mogelijk iemand bevinden die betrokken was bij een ruzie op de Boulevard even daarvoor. De gezochte persoon bleek niet aanwezig.

De politie kreeg om 20.10 uur een melding van een ruzie op de Boulevard Bankert die uit de hand dreigde te lopen. Een toevallig passerende eenheid van de douane probeerde de gemoederen te sussen. Voor zover bekend raakte niemand gewond, de amokmakers waren al snel gevlogen, maar de politie zag kennelijk redenen om tenminste een van hen te achterhalen.

- Advertentie -

Tegen half negen gingen agenten en douanemedewerkers naar binnen in een complex met studio’s aan de Dokter Gallandatstraat. De actie leverde niets op. Even later stond de hele ploeg met extra opgetrommelde politie-eenheden voor een huis aan de Singel. Daar had een bewoonster mogelijk iets gezien vanaf haar balkon dat uitzicht biedt op de Dokter Gallandatstraat.

Een politiewoordvoerder meldt desgevraagd dat het onderzoek bij de Singel inderdaad verband houdt met de ruzie op de Boulevard, maar kan op dit moment verder geen mededelingen doen.

Update maandag 11 september – Bij de ruzie is een ruit van een flatgebouw aan de Boulevard Bankert gesneuveld, aldus de politie, de eigenaren-vereniging heeft aangifte gedaan.

- Advertentie -
Vorig artikelToeristen mishandelen kitten op Badstrand, politie maakt verbaal op
Volgend artikelVragen over voorrangssituatie na ongeval in Bossenburgh
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!