Vragen over voorrangssituatie na ongeval in Bossenburgh

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Uitrit of niet? Dat was de vraag in Bossenburgh vanmiddag. Voor een autobestuurder die uit een zijstraatje (Wijenburg) de asfaltweg (Walenburg) opreed. En voor een scooterrijder die hij raakte.

Volgens de autobestuurder stond hij stil op het moment dat hij de scooterrijder op zijn motorkap kreeg. Maar belangrijker: hij kwam van rechts. Of moet de Wijenburg hier beschouwd worden als uitrit en had de scooter dus voorrang? De scooterbestuurder wist het niet. Volgens hem kon de politie ook geen uitsluitsel geven.

- Advertentie -

De berijder van de scooter werd in de ambulance bekeken en kwam er vanaf zonder kleerscheuren. Intussen legde de autobestuurder uit dat hij de gemeente Vlissingen al “veertig keer” had gevraagd iets aan de verkeerssituatie in Bossenburgh te doen.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie en douane zoeken verdachte na ruzie op Boulevard
Volgend artikelKoppel zou met een mes rondlopen: politie houdt mensen staande
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).