Koppel zou met een mes rondlopen: politie houdt mensen staande

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

In het centrum van Vlissingen heeft de politie vanavond op meerdere plekken mensen staande gehouden en gefouilleerd nadat iemand met een mes gezwaaid zou hebben. Voor zover bekend is niemand aangehouden.

Volgens een politiewoordvoerder kwam rond 18.00 uur een melding binnen: een “koppel” zou in het centrum lopen, een van de twee zou met een mes zwaaien. Aanvankelijk zochten agenten in de buurt van de Zeilmarkt. Al snel verplaatste de actie zich naar het Spuiplein. Voor de Poolse winkel legitimeerden vier agenten een jongeman. Aan de overkant van de Spuistraat fouilleerden collega’s een andere man. Even later werd de rugzak van een derde persoon gecontroleerd. Intussen keken agenten in prullenbakken. Geen van de staandegehouden mensen droeg een mes bij zich.

- Advertentie -

Na een half uur trok de politie zich terug. Voor zover bekend is niemand aangehouden en geen mes gevonden.

- Advertentie -
Vorig artikelVragen over voorrangssituatie na ongeval in Bossenburgh
Volgend artikelMan (31) aangehouden voor zware mishandeling centrum Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).