Man (31) aangehouden voor zware mishandeling centrum Vlissingen

© Foto: Waaghals (archief)
- Advertentie -

Een 28-jarige man uit Vlissingen is vannacht gewond geraakt nadat hij is mishandeld. Een verdachte uit Oost-Souburg is aangehouden. De traumahelikopter uit Rotterdam werd ingezet om medische hulp te verlenen.

Agenten zijn rond 05.10 uur naar de Nieuwendijk gestuurd omdat er een vechtpartij zou zijn. De agenten treffen daar een gewonde man aan. Medische hulpdiensten, waaronder ook een traumahelikopter, werden opgeroepen. De helikopter landde voor een rendez-vous met de ambulancedienst op de Schietbaan in Middelburg. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht.

- Advertentie -

Omstanders geven aan dat het slachtoffer zwaar is mishandeld. De dader is kort na het incident gevlucht maar agenten weten hem, naar aanleiding van het signalement, in de omgeving aan te houden. De verdachte, een 31-jarige man uit Oost-Souburg, is overgebracht naar Torentijd waar hij nog steeds verblijft. De politie is een onderzoek gestart naar zijn mogelijke betrokkenheid bij de mishandeling.

- Advertentie -
Vorig artikelKoppel zou met een mes rondlopen: politie houdt mensen staande
Volgend artikelFietsers gewond bij aanrijdingen in Vlissingen
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Als snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!