Fietsers gewond bij aanrijdingen in Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Twee fietsers zijn vanmorgen gewond geraakt bij twee verschillende aanrijdingen in Vlissingen. Een van de fietsers is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De eerste aanrijding vond plaats om iets voor 09.00 uur op de Coosje Buskenstraat in Vlissingen. Volgens een politiewoordvoerster werd hier een fietser aangereden door een personenauto. Volgens de politie maakte de bestuurder van de auto een voorrangsfout. Na controle door de ambulancedienst bleek er geen ernstig letsel en was vervoer naar het ziekenhuis dus niet nodig.

- Advertentie -

Het tweede ongeval gebeurde om iets over 10.00 uur op de Badhuisstraat in Vlissingen. Hier werd een fietser aangereden door een bestelbus. De fietser raakte door de aanrijding dusdanig gewond dat controle in het ziekenhuis noodzakelijk was.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (31) aangehouden voor zware mishandeling centrum Vlissingen
Volgend artikelTwee doden bij verkeersongeluk Sloeweg-Noord (N254)
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.