Twee doden bij verkeersongeluk Sloeweg-Noord (N254)

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Bij een verkeersongeval zijn gisteravond twee bestuurders om het leven gekomen. De slachtoffers zijn een man van 48 jaar uit Hoek en een 24-jarige man uit Middelburg.

Het ongeluk gebeurde rond 20.10 uur op de provinciale weg Sloeweg-Noord N254. Twee personenauto’s zijn met elkaar in aanrijding gekomen. Hulpdiensten zijn met spoed uitgerukt waaronder een traumahelikopter.

- Advertentie -

Brandweermensen hebben ondersteund bij de hulpverlening omdat beide slachtoffers bekneld zaten in hun voertuigen. De 24-jarige man is ter plekke overleden. Het slachtoffer uit Hoek is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. Verkeersongevallenspecialisten doen onderzoek naar de toedracht.

- Advertentie -
Vorig artikelFietsers gewond bij aanrijdingen in Vlissingen
Volgend artikelBrandweerduikers halen fiets uit Kanaal door Walcheren bij West-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.